Στις 25 Φεβρουαρίου κλείσαμε ακριβώς 2 χρόνια μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Σωματείο μας! Δύο χρόνια στα οποία μέσα από αγώνα και προσπάθεια αποκτήσαμε πολύτιμες γνώσεις, δημιουργήσαμε και προσφέραμε καταφέρνοντας πράγματα, που ούτε καν φανταζόμασταν αρχικά!
Πάνω απ’όλα όμως περάσαμε καλά και νιώσαμε περήφανοι για αυτά που μάθαμε. Για αυτό και με την ευκαιρία της επετείου μας το γιορτάσαμε ανάλογα!
Για την ακρίβεια το κάψαμε!
Μαρία Λουΐζα Παπαδάκη, Εκπαιδεύτρια

Στις 25 Φεβρουαρίου κλείσαμε δύο χρόνια ακριβώς που έχουμε ξεκινήσει στο Κ.Ε.Α. τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όλα τα παιδιά και κάτι ευχάριστο. Για αυτήν την μέρα κάναμε μια γιορτούλα φέρνοντας όλα τα παιδιά από κάτι, βάλαμε μουσική, χορέψαμε και διασκεδάσαμε όλοι. Εγώ έχω βοηθηθεί πάρα πολύ παρόλο που στο γυμνάσιο κάναμε μάθημα πληροφορικής και πρακτική σε υπολογιστές δεν είχα τόσο
καλή επίδοση όσο έχω τώρα. Το μάθημα μ’ αρέσει και μου είναι πολύ ευχάριστο. Έχουμε προχωρήσει και έχουμε μάθει και τη χρησιμότητα του ίντερνετ, όπου μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες για ότι δήποτε θελήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο που έβαλε τα κομπιούτερ στο σύλλογο και την δασκάλα μας την Λουίζα που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.
Αργυρώ Μπαλή

Έμαθα πολλά πράγματα: έμαθα να γράφω, έμαθα να διαβάζω, έμαθα να περνάω φωτογραφίες, έμαθα να παίζω χαρτιά έμαθα να γράφω στο κομπιούτερ, έμαθα να στέλνω μηνύματα έμαθα να παίρνω μηνύματα, έμαθα να βρίσκω σελίδες στο ιντερνέτ. Έχω ένα χρόνο που μαθαίνω κομπιούτερ. Κάναμε γιορτή τη παρασκευή βγάλαμε φωτογραφίες περάσαμε πολύ καλά!
Χρυσούλα Στεργιοπούλου

Εδώ μ αρέσει που ζωγραφίζω, που κάνουμε μάθημα, φτιάχνουμε κουμπαράδες και εικόνες και βάζα. Πάμε εκδρομή με το πούλμαν στη θάλασσα κάνουμε μπάνιο και τρώμε φαί και φεύγουμε με το πούλμαν. Και θέλω να κάνω μάθημα με την Κύρια Λουΐζα ένα χρόνο μαθαίνω κομπιούτερ.
Ελένη Χριστοδουλίδου

Πέρασαν τα δυο χρόνια των μαθημάτων της Πληροφορικής, κάτι που δεν πιστεύω στα μάτια μου ότι τελικά ο χρόνος έφυγε τόσο γρήγορα. Θυμάμαι την πρώτη ημέρα του μαθήματος που δεν μπορούσα καν να ανοίξω το email μου, αλλά τα κατάφερα να μάθω τις βασικές λειτουργίες για αρχάριους κι όλα αυτά   χάρη στην εξαιρετική και   υπομονετική δασκάλα μας την Λουϊζα Παπαδάκη.
Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το εκπαιδευτικό έργο, για να μη μείνουμε χωρίς πράξεις και απομονώσεις, αντί να είμαστε δημιουργικοί και όλοι μαζί στην τάξη της πληροφορικής, να αλληλοβοηθούμαστε, να κουβεντιαζόμαστε για το τι συμβαίνει στο PC μας.
Δημήτρης Κυριακίδης
ΚΑΙ   ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κλείσαμε στις 25 Φεβρουαρίου 2010 τα δυο χρόνια. Το μάθημα μου αρέσει πολύ, και άλλα  πράγματα που κάνω στον υπολογιστή μου. Το υπολογιστή μου γράφω, για να μπαίνω στο ίντερνετ  για νησιά, τις αποκριές και πολλά πράγματα διάφορα Μάθημα την Δευτέρα, την  Τετάρτη , και την Παρασκευή, που μαθαίνουμε διάφορα.
Την Παρασκευή κάναμε την γιορτή χορέψαμε μέχρι το μεσημέρι τα περάσαμε ωραία και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανακάνουνε την γιορτή.
Αμαλία Σπυριδάκου

Share on Pinterest
There are no images.