3 Δεκεμβρίου: Σκοπός του Κέντρου είναι η ενεργοποίηση των ατόμων με αναπηρία στην παραγωγική διαδικασία και η καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού τους.

Κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία, (3 Δεκεμβρίου), γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας, προβάλλοντας τις δημιουργίες των μελών μας αλλά και την παρουσία των εθελοντών και όσων στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Η εργασία αποτελεί το κύριο εργαλείο, μέσω του οποίου τα ΑμεΑ αξιοποιούν την παραγωγική τους ικανότητα, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, ενισχύουν το ηθικό τους και εντάσσονται στο κοινωνικό σύνολο. Σκοπός του Κέντρου μας είναι η ενεργοποίηση των ατόμων με αναπηρία στην παραγωγική διαδικασία και η καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού τους.

Η γιορτή μας για το 2023 θα γίνει στο Κέντρο μας, (Κρητικού Πελάγους 7, Άνω Λιόσια, έναντι Lidl), και θα διαρκέσει 5 ημέρες, δηλαδή 4 ως 8 Δεκεμβρίου, 9:00-16:00, με διαδραστικά παιχνίδια, επισκέψεις άλλων φορέων, σχολείων και ιδρυμάτων, έκθεση χειροτεχνίας και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Σας περιμένουμε όλους και πρέπει να επιβραβεύσετε την προσπάθειά μας ως ΑμεΑ, γιατί το αξίζουμε. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2102480235 ή στη σελίδα μας: keana.gr.
Share on Pinterest