Η Δ/νση της Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, (ΒΥΣ), στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή θα ξεκινήσει από την Τρίτη, 8/12/2020, και θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα και έως ότου ενημερωθούν όλοι οι ωφελούμενοι, οι οποίοι θα καλούνται σταδιακά, με τηλεφωνικά ραντεβού προς αποφυγή συγχρωτισμού λόγω Covid-19, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ.

Οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία, (Αθηνών 18),  με το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση που προσέλθει άλλος για να παραλάβει τα προϊόντα, θα πρέπει να φορούν μάσκα υποχρεωτικά και να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μ. .

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Επισημαίνεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων λόγω Covid-19, θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται μόνο μετά από τηλεφωνική ενημέρωση, που θα δεχθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

Share on Pinterest