Εκπομπή Η Διαφορά στο  Kontra  Channel

Κάθε Τετάρτη στο Kontra Channel 07:00 -08:00 μ.μ.

ο Γιώργος Ρεθυμιωτάκης(πρόεδρος του  Πανευρωπαϊκό Σωματείο των Αμεα  «Συνεργασία – Δημιουργία»  ένος μη κερδοσκοπικού οργανισμού, και εκδότης  της εφημερίδας  «Η Φωνή των Αμεα») , και η Μαράγια Νάκου(Δημοσιογράφος , παρουσιάστρια- παραγωγός στα ΜΜΕ  , και αρθογράφος στη εφημερίδα «Η Φωνή των Αμεα>>  ) παρουσιάζουν  μία ανατρεπτική διαφορετική εκπομπή για τις

«Ευπαθείς Ομάδες Πολιτών της Χώρας μας»

 «Η Διαφορά» είναι μία πρωτοποριακή Εκπομπή με κοινωνικό -ενημερωτικό περιεχόμενο και πλούσια θεματολογία με ειδήσεις έρευνες και ρεπορτάζ από τον εντός και διεθνή χώρο.

«Η Διαφορά» κάνει  ειδικές αναφορές και αφιερώματα στα ευεργετήματα και επιτεύγματα αυτών των μικρών γιγάντων που μέσα από την καθημερινή σκληρή πραγματικότητα πρωτοστατούν , δηλώνοντας το παρόν τους και ακυρώνοντας την αποχή τους από τα κοινωνικά δρώμενα.

«Η Διαφορά» Ως εκπομπή  προωθεί τις προσπάθειες των ΑΜΕΑ που παραδειγματίζουν με  τα έργα  τους απλούς πολίτες ,δίνοντας τους μαθήματα συμπεριφοράς  με απλούς  κατανοητούς τρόπους, και με κοινό γνώμονα να τους μεταδώσουν  σπουδαία μηνύματα ζωής .

Μέσα από υπεύθυνη και  έγκυρη ενημέρωση , με αγωνιστικό πνεύμα !

η εκπομπή  προβάλλει καταγγελίες και κάνει αποκαλύψεις σκανδάλων, που θίγουν πλήττουν και ζημιώνουν τις Ευπαθείς Ομάδες , τις ευαίσθητες αυτές κατηγορίες πολιτών.

 «Η Διαφορά»  μέσα από το τηλεοπτικό βήμα του λόγου της γίνεται Η Φωνή των Αμεα ,  εκπροσωπώντας και  υπερασπίζοντας τους .

Διεκδικεί και προωθεί τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων Αφυπνίζοντας την Κοινή Συνείδηση και προσφέροντας Αλληλεγγύη και Συμπαράσταση  .                        

Εμείς δεσμευόμαστε να κάνουμε την διαφορά  η οποία καθημερινά θα μεγαλώνει και θα  γίνεται ολοένα και πιο αισθητή  στις κατηγορίες των Ευπαθών Ομάδων ,προσφέροντας υπεύθυνα και με αξιοπιστία  έγκυρη ενημέρωση ,με στόχο την διευκόλυνση σας ως προς την επιλογή  λήψεις  σωστών κατευθύνσεων  και  αποφάσεων ,για την επίλυση  θεμάτων και σοβαρών προβλημάτων που σας αφορούν .

Μέσα από την εκπομπή θα είμαστε συμπαραστάτες σας .

Η εκπομπή Διαφορά δεν  αντιμετωπίζει τα θέματα με συνηθισμένο τρόπο και δε θα περιοριστεί μόνο σε  συγκεκριμένα (μοτήβ) motive  παρουσίασης .

Βλέπει και αποσκοπεί  σε ευρύ ορίζοντες, στην παρουσίαση μιας  μεγάλης γκάμας πρωτοτύπων θεμάτων που θα έχουν μεγάλο  ενδιαφέρων  για τον τηλεθεατή .

Η εκπομπή Διάφορα ανήκει σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά .

Για να εναποθέσετε τις αναφορές σας ,τις καταγγελίες σας .τυχόν παράπονα

όπως και διαμαρτυρίες  επικοινωνήστε μαζί μας .

Αν θέλετε να ανακοινώσετε συνεργασίες εκδηλώσεις κοινές προσπάθειες ανάλογων ομάδων η εκπομπή μας βρίσκεται στο πλευρό σας .

Αν θέλετε να διαφημίσετε ανάλογες προσπάθειες ή οτιδήποτε άλλο με  συναφές αντικείμενο  ¨ελάτε¨  σε επικοινωνία μαζί μας .

Μπορείτε  να μας καλέσετε   στα ακόλουθα τηλέφωνα : 210-2480235 / 210-2480883

Μπορείτε να στείλετε τα γράμματα σας – τα e-mail σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ακόλουθες   διευθύνσεις  :
ekpompidiafora@gmail.com     efimerida@dpwc.gr     ifonitonamea@gmail.com

Μπορείτε να παρακολουθείτε την εκπομπή και από το internet live:
live24.gr/webtv/kontrachannel

Παρακολουθήστε μας και στο facebook:
Εκπομπη Η Διαφορα

Τις εκπομπές μπορείτε να της παρακολουθήσετε και από την ιστοσελίδα του συλλόγου μας:
www.keana.gr

Share on Pinterest
There are no images.