Τι γίνεται πάλι πίσω από την πλάτη των αναπήρων; Όλα για μας χωρίς εμάς; Όταν η Ε.Ε και το ελληνικό δημόσιο κατευθύνουν παροχές και ευεργετήματα για τα άτομα με αναπηρία από πού ενημερώνονται και πως λειτουργούν τέτοιου είδους παροχές; Από πληροφορίες που μας έφερε ο πελαργός από τις Βρυξέλες το καινούριο μοντέλο κουλοχέρηδων (φρουτάκια) για όσους δε κατάλαβαν θα είναι προς τιμή του προέδρου του  ευρωπαϊκού  φόρουμ  ατόμων με αναπηρία….

..και του επί 20 χρόνια προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ αλλά και του προέδρου ποιος ξέρει που αλλού, κυρίου Βαρδακαστάνη Ιωάννη (Γιάννη, για τους κοινούς θνητούς). Αυτό θα είναι  μια  προσφορά  της    Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσίων Οργανισμών τυχερών παιγνίων  (τζόγου)   δηλαδή,   και  υπέγραψε συμφωνία ή αλλιώς μνημόνιο συνεργασίας με τον «μεγάλο πατέρα μας» Ιωάννη Βαρδακαστάνη. Εκ των  υστέρων  διαπιστώνουμε  ότι  όταν  ο Βαρδακαστάνης φώναζε “τίποτα για μας χωρίς εμάς” εννοούσε κατά πως φαίνεται “τίποτα για μας χωρίς εμένα”.

Γιατί από σπόντα μάθαμε ότι οι ανάπηροι πλέον στην Ελλάδα όπως και στις υπόλοπες ευρωπαϊκές χώρες θα είναι προστάτες του τζόγου επειδή έτσι αυτός αποφάσισε. Διαπιστώνουμε εππλέον ότι στη φράση που έλεγε “όχι στην φιλανθρωπία” έλεπαν κάποιες λέξες τις οποίες μάθαμε και εμείς μετά από την εν λόγω συμφωνία. Έτσι σας παραθέτουμε την φράση ολόκληρη για να καταλάβετε τι εννοούσε “όχι στην φιλανθρωπία χωρίς να την ελέγχω”.

Share on Pinterest
There are no images.