«Συγχαίρουμε το νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα Γιάννη που έκανε έλεγχο και αποκάλυψε 19 ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΑιΜοΥδΕΣ που έπαιρναν παρανόμως επίδομα ως ΤΥΦΛΟΙ ! Κύριε νομάρχα συνέχισε έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οι πραγματικοί δικαιούχοι. Ελπίζουμε το παράδειγμα σου να το ακολουθήσουν κι άλλοι. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!».

Ο Πρόεδρος του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Βασίλης Δημητριάδης

«Επιτέλους ας ακολουθήσουν όλες οι Νομαρχίες με παράδειγμα την Νομαρχία Πειραιά προς όφελος όλων και λέω όλων γιατί μαϊμούδες πρέπει να υπάρχουν στους ζωολογικούς κήπους. Κάποιους μπορεί να τους συμφέρει να υπάρχουν και ανάπηροι μαϊμούδες, άλλωστε όταν περνάει ένας τυφλός από επιτροπή και τον εξετάζει γυναικολόγος, αυτά θα γίνονται. Εμένα πάντως, που είμαι 53 ετών, με έχει εξετάσει παιδίατρος. Πέστε μου όμως έναν γιατρό που τιμωρήθηκε για τη ψεύτικη ή λανθασμένη γνωμάτευση του, που δημιούργησε έναν ανάπηρο μαϊμού.
Κύριε Νομάρχα, σε παραδέχομαι και θα σε παραδεχτώ ακόμα περισσότερο, αν στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας, έχω στοιχεία για την τιμωρία της υπαίτιας επιτροπής ή επιτροπών που ευθύνονται γι’ αυτήν την κατάσταση».

Ρεθυμιωτάκης Γεώργιος

Share on Pinterest
There are no images.