Ο Γ.Γ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!! ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Γ.Γ Πρόνοιας Γ.Κατριβάνο για καταγγελίες μελών του Δ.Σ της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων με σκοπό την διαφάνεια, την νομιμότητα και την αξιολόγηση των χρηματοδοτήσεων που αφορούν αναπηρικούς φορείς με αφορμή την πρόσφατη χρηματοδότηση χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες της προσβάσιμης παραλίας της Βούλας. Το δεύτερο θέμα συζητήσεως αφορούσε το Εθνικό Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων (Ε.Ι.Α.Α.)

Ο κύριος Κατριβάνος γενικός γραμματέας Πρόνοιας μας απέδειξε την αναπηρία του πολιτικού μας συστήματος, την προσωπική του αλαζονεία και αδιαφορία αλλά και την άγνοια νόμου που έχει σε ότι αφορά τις νόμιμες διαδικασίες χρηματοδοτήσεων προσπαθώντας να καλύψει τις παράνομες ενέργειές του. Ο γ.γ Πρόνοιας μας παρότρυνε συνεχώς να πάμε στον εισαγγελέα, θέλοντας να αποφύγει τις ευθύνες που έχει φορτώνοντάς τα όλα στις υπηρεσίες του υπουργείου και της Συνομοσπονδίας αλλά και της ομοσπονδίας κινητικά αναπήρων με τις οποίες περιέργως αλλά και παρανόμως συναλλάσσεται. Η αναπηρία του πολιτικού μας συστήματος καθημερινώς πολλαπλασιάζεται, πολλαπλασιάζοντας και τις ανάγκες των πραγματικά δικαιούχων και δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκτός τούτου θα πρέπει να ξέρει ο γ.γ Πρόνοιας ότι δεν απολαμβάνει της πολιτικής ασυλίας που έχουν οι υφυπουργοί και οι υπουργοί απέναντι στο νόμο και ως εκ τούτου θα βρεθεί κατηγορούμενος όπως και οι συνεργάτες του. κύριε υπουργέ Υγείας, τα γνωρίζετε αυτά;
Αλλά και αν δεν τα γνωρίζετε, τώρα που σας ενημερώνουμε δημοσίως, τι θα κάνετε; Εμείς έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή σας, όπως και επίσημες καταγγελίες που έχουμε καταθέσει στο υπουργείο.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις και για κάθε νόμιμη διαδικασία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε αφορά το Εθνικό Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων. Το σημερινό άσυλο που θα έπρεπε να είναι ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης δυστυχώς εκθέτει και εξευτελίζει κάθε προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία για επανένταξη. Το χάλι του ιδρύματος συνεχίζει να υφίσταται ακόμα και σήμερα και οι κάθε λογής Κατριβάνοι δεν ενδιαφέρονται γιατί δεν γνωρίζουν την αναπηρία και όπως φαίνεται δεν θέλουν να τη μάθουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καταγγελία μας στον κυύριο Κατριβάνο όσον αφορά τη δημιουργία επιτροπής για τον νέο οργανισμό του ιδρύματος ώστε να μπει στο ΕΣΥ, στην οποία όπως μας είπε επί λέξει δεν τον ενδιαφέρει ακόμα και αν η διοίκηση του ιδρύματος βάλει μέσα στην επιτροπή αυτή ακόμα και τις καθαρίστριες ως μέλη της.

( κύριε Λοβέρδο για όλα τα λεγόμενά μας υπάρχουν πάντα αποδεικτικά στοιχεία).

Μετά τιμής αλλά και με μεγάλη μας λύπη για όλα αυτά τα παράξενα κι όμως ελληνικά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Share on Pinterest
There are no images.