Έμεινε ξαφνικά παράλυτος. Οι γιατροί διέγνωσαν μυική αδυναμία στα άκρα, λόγω εγκεφαλοπάθειας. O Στήβεν, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη…

 

Ο 30χρονος χορευτής Στήβεν Κόρντοβα είδε σε μια στιγμή την ζωή του να αλλάζει δραματικά. Ο νεαρός είχε τεράστια αγάπη στον χορό, ήταν επαγγελματίας χορευτής αλλά και δάσκαλος, όταν πριν τρεις μήνες εντελώς ξαφνικά τα πόδια έπαψαν να λειτουργούν.

 Οι γιατροί διέγνωσαν μυική αδυναμία στα άκρα, λόγω εγκεφαλοπάθειας. O Στήβεν, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη… Ευτυχώς είχε δίπλα του τις αγαπημένες του φίλες, οι οποίες από εκείνη την ημέρα δεν έχουν φύγει από το πλευρό του, βοηθώντας τον σε ό,τι χρειάζεται.

Ο Στήβεν, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στον πρώτο κύκλο του μουσικού talent show “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”, βρέθηκε στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε το πως ζει με την εγκεφαλοπάθεια, αναφέροντας πως η οικογένειά του δεν μένει στην Ελλάδα, με συνέπεια να μην έχει καμία βοήθεια από τους συγγενείς του, παρά μόνο από τις φίλες του.

Η εκπομπή θέλοντας να βοηθήσει τον Στήβεν, φιλοξένησε στο πλατό τον φυσίατρο, Κώστα Ζηκόπουλο,προκειμένου να βοηθήσει τον 30χρονο και εκείνος είχε καλά νέα για εκείνον! Τον ενημέρωσε πως υπάρχει ελπίδα να γιατρευτεί πλήρως, με εξειδικευμένες θεραπείες, φαρμακευτική αγωγή και αρκετές φυσικοθεραπείες, έτσι ώστε να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του.

 

Share on Pinterest