Το Keana.gr ανανεώθηκε ,με νέο σχεδιασμό για πιο ευχάριστη και εύκολη περιήγηση αλλά και με ενημερωμένο υλικό για τα δικαιώματα των ΑμεΑ .Η ιστοσελίδα μας είναι κέντρο πληροφόρησης για τα άτομα με αναπηρία αφού στα περιεχόμενά της μπορείτε να διαβάσετε τα δικαιώματα σας, πώς να γίνετε μέλος, τι παροχές έχετε ,αλλά και το που βρίσκεται το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων <<Συνεργασία – Δημιουργία>>

Ο φορέας λειτουργεί από το 2002 και απασχολεί καθημερινώς τα ΑμεΑ προσφέροντας τους εργασία, διότι αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο που γιατρεύει κάθε μορφής αναπηρία και αδυναμία στον κόσμο .Τα μέλη που απασχολούνται στο Κ.Ε.Α. δημιουργούν καθημερινά χειροτεχνίες βάζοντας την φαντασία τους να ταξιδέψει προσφέροντας αγάπη και πάθος που καταλήγει σε ένα ανεκτίμητο αποτέλεσμα.

Τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η εφημερίδα μας «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ» που συνεχίζει να εκδίδεται και 12 χρόνια μετά προσφέροντας έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση προς όλους τους πολίτες, αλλά και οτιδήποτε νέο υπάρχει σχετικά με τις δράσεις του φορέα και τις εξελίξεις για τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Οι αναγνώστες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίζουν το έργο μας και έτσι η εφημερίδα μας κατάφερε να συμπληρώσει 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας και να συνεχίσει να εκδίδεται όχι μόνο σε έντυπη μορφή αλλα και ηλεκτρονικά από το www.keana.gr . Το επόμενο τεύχος του Φεβρουαρίου  θα είναι επετειακό για εμάς  καθώς καταφέραμε και συμπληρώσαμε 12 έτη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Αγαπητοί αναγνώστες σας ευχαριστούμε πολύ και ανταποδίδουμε την αγάπη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια με ακόμα περισσότερη αφοσίωση και έμπνευση διότι το μυστικό είναι η <<Συνεργασία – Δημιουργία >> που αποτελεί την καλύτερη συνταγή για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Share on Pinterest