Ο Γιώργος Ρεθυμιωτάκης είναι άτομο με αναπηρία, ζει, αγωνίζεται και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Άνω Λιόσια όλη του τη ζωή. Μέσα από την κοινωνική του δραστηριότητα ως πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού σωματείου ατόμων με αναπηρία αντιπροσωπεύει το 10% του πληθυσμού και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων και με την ιδιότητα του ως εκδότης της εφημερίδος «Η φωνή των ΑμεΑ», που μοιράζεται δωρεάν σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα κάθε μήνα, προσπαθεί και βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δίνει ζωή και απασχόληση σ’ ένα μεγάλο κομμάτι, ειδικά, της τοπικής κοινωνίας.

Η δραστηριότητα του επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, με τη συνεργασία του με φορείς πανελλαδικά και στο εξωτερικό. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και έχει αφιερώσει την προσωπική του ζωή στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, που υποφέρει και ζει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μπορεί, αντιλαμβάνεται και γνωρίζει τις ανάγκες των συνδημοτών του, είναι ενεργός ακτιβιστής και όχι του καναπέ.
Ο Γιώργος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού και αξίζει να τον στηρίξετε με την ψήφο σας για πολλούς λόγους:

1. Αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για τους μειονεκτούντες δημότες και όσους έχουν άμεση ανάγκη.
2. Επί σειρά ετών παλεύει με νύχια και με δόντια για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στους πιο υποβαθμισμένους δήμους της Αττικής.
3. Το όνειρό του είναι, μια προσβάσιμη πόλη, χωρίς εμπόδια για τα άτομα με αναπηρία και τους υπερήλικες.
4. Είναι αντίθετος στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
5. Φροντίζει ώστε τα άτομα με αναπηρία να έχουν τη θέση που τους αξίζει και έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές γι’ αυτά στην περιοχή μας.
6. Πρόσφερε τον εξοπλισμό για τη δημιουργία δημοτικού ιατρείου για τις εξετάσεις όσων έχουν άμεση ανάγκη.
7. Σαν επιχειρηματίας στηρίζει την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και των επιχειρηματιών.
8. Αντιστέκεται στην αναξιοκρατία και τη ρουσφετολογία των πολιτικών.
9. Με τηλεοπτικές εκπομπές, με παρεμβάσεις στην ευρωπαϊκή ένωση, με καταγγελίες στο ελληνικό δημόσιο και με πολλά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, προσπαθεί όπως γνωρίζουμε όλοι ο τόπος μας να είναι φιλικός, προσβάσιμος, καθαρός και δίκαιος για όλους.
10. Ζητάει την αξιοποίηση προς όφελος των δημοτών του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής, με δημιουργία πάρκων, χώρων αναψυχής και πολιτιστικών και αθλητικών κέντρων και εκδηλώσεων.
11. Και το κυριότερο, δεν απογοητεύει, δεν καβαλάει το καλάμι όπως κάνουν άλλοι και θα μπορείτε να τον βρείτε για να του πείτε το πρόβλημα σας ανά πάσα στιγμή, κάτι που μας έχει αποδείξει με την προσωπική και κοινωνική του δραστηριότητα έως τώρα.

Η ψήφος σας στον Γιώργο Ρεθυμνιωτάκη θα πιάσει πράγματι τόπο, θα το διαπιστώσετε μόνοι σας από την επομένη των εκλογών γιατί είναι ένας άνθρωπος της καθημερινότητας που αγωνίζεται όπως εσείς, χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα.

Share on Pinterest
There are no images.