Η φετινή μας έκθεση με τα αποτελέσματα εργασίας του Κέντρου μας θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 26 και 27 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του METRO στο Σύνταγμα.
Στην έκθεση μας θα συμπεριλαμβάνονται αποτελέσματα εργασιοθεραπείας ατόμων με αναπηρία φτιαγμένα όλα στα εργαστήρια μας, όπως πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, κουμπαράδες, εκκλησάκια, ρόδια, πίνακες ζωγραφικής, το Ανθολόγιο με τις Αληθινές Διδακτικές Ιστορίες και πολλά άλλα εργόχειρα.
Εκεί θα παραβρίσκονται και κάποια από τα μέλη μας, που με πολύ κόπο και μεράκι δημιούργησαν όλα αυτά τα καλλιτεχνήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε, να συνομιλήσετε μαζί τους και να μοιραστείτε μαζί μας απόψεις, ιδέες και γνώμες όχι μόνο για τα δημιουργήματα, που κάνουν την αδυναμία μας δύναμη, αλλά και να αγκαλιάσετε μία προσπάθεια που πραγματικά δεν είναι αποτέλεσμα εργοστασίου, είναι η συμμετοχή και ο αγώνας των ατόμων με αναπηρία που πρέπει να επιβραβεύσουμε.
Επειδή η εργασία γιατρεύει όλες τις αναπηρίες του κόσμου, χαρά μας θα είναι να πα-ραβρείτε στο εκθεσιακό τριήμερο που διοργανώνουμε έτσι ώστε να αξιολογήσετε και να στηρίξετε τις προσπάθειες μας.

Share on Pinterest
There are no images.