Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε;
Κάποια στιγμή θα ακουστεί η φωνή του λαού, δηλαδή η οργή του Θεού και τότε γράψε Αλλλίμονο με τρία λάμδα!!! Αφού δεν αντιδρούν οι αρμόδιοι, όχι κλητήρες, αλλά οι καθ’ ύλην αρμόδιοι και όσο υπάρχει ατιμωρησία, η κακομοίρα η Ελλάδα μας θα αντιμετωπίζει προβλήματα.
Κυρία υπουργέ,

Η άδικη αντιμετώπιση των αναπηρικών οργανώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα σχετικά με τη χρηματοδότηση για τα λειτουργικά τους έξοδα έχει προκαλέσει πολλαπλές αντιδράσεις. Τα τελευταία χρόνια έγιναν τόσες πολλές αδικίες και ανεξέλεγκτες σπατάλες για τις οποίες θα πρέπει να αποδοθούν τουλάχιστον ευθύνες, γιατί αλλιώς θα ψάχνουμε όλοι μαζί ψήλους στα άχυρα και στο τέλος θα ρωτάμε, πού πήγαν τα λεφτά;
Μας κάνει εντύπωση, πώς μετά από τόσα δημοσιεύματα στον Τύπο και στο διαδίκτυο δεν έχετε απαντήσει για τα τόσο σοβαρά θέματα, που απασχολούν τις αναπηρικές οργανώσεις. Επίσης, πώς δεν έχετε αναρωτηθεί μέχρι σήμερα, που πάνε τα ευεργετήματα, που προορίζονται για τις ανάγκες του νόμου 3106 και υποτίθεται ότι αφορούν τη χρηματοδότηση των φορέων. Με κλειστά στόματα και σιγή ιχθύος δεν κερδίζετε τίποτα άλλο από το δυνάμωμα της φωτιάς στο καζάνι που βράζει και την προσφυγή μας στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Λυπούμεθα ιδιαίτερα γιατί πιστέψαμε σε ένα άλλο τύπο διακυβέρνησης, ο οποίος διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει.

Share on Pinterest
There are no images.