Στο πλαίσιο της έναρξης του σχεδιασμού δράσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφθηκε σήμερα  το Κέντρο Αυτισμού SOS για την παράδοση, εκ μέρους του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη, ενός σχολικού λεωφορείου που θα εξυπηρετεί τα παιδιά του Κέντρου.

Η κ. Μιχαηλίδου τόνισε την αξία της πρωτοβουλίας του ΟΑΕΔ και επισήμανε ότι για το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η στήριξη των ατόμων με αυτισμό αποτελεί σαφή προτεραιότητα.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών, που διαχειρίζονται το Κέντρο, η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί, τόσο για τις δράσεις που αναπτύσσει, όσο και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει. Απαντώντας στις ανησυχίες και τις προσδοκίες του προσωπικού, η κ. Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι το Υπουργείο και συνολικά η Κυβέρνηση επεξεργάζονται νέες πολιτικές στήριξης και ενεργούς συμπαράστασης στα παιδιά με αυτισμό και στις οικογένειές τους και στοχεύουν στην άμεση υλοποίησή τους.

Share on Pinterest