Σύσκεψη εργασίας με τον Δήμαρχο Φυλής & στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Φυλής

Στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας με τους Δήμους της Δυτικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος συναντήθηκε, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, με τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Φυλής.

«Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς μου μετέφερε τις προτεραιότητες του Δήμου, όπου θα είμαστε αρωγοί, προωθώντας έργα και συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση αναγκών της περιοχής μας. Οι αναπτυξιακοί στόχοι και η μέριμνα για τις τοπικές κοινωνίες, για τη Δυτική Αττική μας ενώνουν» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Καθαρισμός φρεατίων από τις Υπηρεσίες Περιφέρειας Αττικής

Καθαρίστηκαν φρεάτια επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, αυτές τις ημέρες, από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, εν όψει φθινοπωρινών καιρικών φαινομένων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος σχετικά δήλωσε: «Παρότι ορισμένες εργασίες αποτελούν πάγιες υποχρεώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής, δεν είναι τίποτα αυτονόητο. Προχωράμε με έργο, χωρίς να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Είναι καθήκον μας και προετοιμαζόμαστε, για τη θωράκιση των περιοχών της Δυτικής Αττικής»

Share on Pinterest